Milas Final Akademi Ankara'da

Milas Final akademisi12. sınıf öğrencilerinin Ankara’da ilk durağı Anıtkabir oldu.

Milas Final akademisi12. sınıf öğrencilerinin Ankara'da ilk durağı Anıtkabir oldu.

Milas Final Akademisi öğretmenlerinin de katıldığı geziden aktarılan notlar;

'Atamızın manevi huzurunda saygı, minnet ve özlem duygularıyla katıldığımız törenin ardından Anıtkabir'i dolaşan öğrencilerimizi buranın atmosferi oldukça etkiledi. Günün kalan kısmında ise sırasıyla Bilkent, ODTÜ ve Ankara Üniversitelerini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz üniversite ve kampüslerin havasını soluyarak bu güzel deneyimi yerinde kazanmış oldular. Bize yardımcı olup mihmandarlık yapan üniversite öğrencilerinin dışında sohbetimize dahil olan diğer öğrencilerle de konuşma fırsatı bularak akıllarındaki tüm sorulara cevap buldular. Belki de bir sene sonra yürüyecekleri yollardan geçip ders yapacakları sıralara oturdular.

Gezinin ikinci günü ise Ankara Kalesi ve müze turlarıyla devam etti. Sonrasında 1. ve 2. Meclis binalarını ziyaret eden öğrencilerimiz rehberimizin harika anlatımıyla adeta Cumhuriyet'in kuruluş yıllarına giderek bu anlara tanıklık ettiler. Böylece ilk günde Atamıza yaptığımız ziyarette hissettikleri şükran duygusunun boşuna olmadığını da anlamış oldular.

Son olarak Mehmet Akif Ersoy Evi ve Müzesini de ziyaret eden öğrencilerimiz Ankara'dan oldukça güzel ve dolu dolu anılarla ayrılırken bir sonraki durak olan Eskişehir'de yaşayacakları günün hayalini kurarak yola koyuldular.

Milas Final Akademi ailesi adına bizleri ağırlayan ve her sorumuza bıkmadan yanıt veren Bilkent, ODTÜ ve Ankara Üniversitelerine, emeği geçen akademisyen ve öğrencilerine bu içten misafirperverlikleri için teşekkür ederiz'

Bakmadan Geçme