Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal'dan Eğitime Yakın Takip: Okul Ziyaretleri Sürüyor

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, okul ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim süreçlerine dair görüş ve önerileri yerinde dinledi.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, okul ziyaretleri kapsamında Çallı Beylikyurdu İlkokulu ve Turgutreis İlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Bal, eğitim süreçlerine yönelik görüş ve önerileri yerinde dinledi.

Ziyaretleri sırasında öğrencilere eğitim motivasyonu ve geleceğe dair hedefler hakkında sohbetler gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü, aynı zamanda öğretmenlerin istek ve taleplerini de dinleyerek eğitim süreçlerine ilişkin geri bildirimler aldı. Öğretmen ve öğrencilere Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Bal, bu modelin eğitimdeki önemine vurgu yaparak, eğitim sistemini geliştirme yolunda herkesin katkıda bulunması gerektiğini ifade etti.

Bal, eğitim alanındaki bu tür ziyaretlerin öğrenci motivasyonunu artırdığı ve öğretmenlerle iletişimi güçlendirdiğini belirterek, ziyaretlerine devam edeceğini ifade etti.

Bakmadan Geçme