Milas'ın Toki Konutları İnşaatında İşçilerin Kaldığı Konteynırda Bulunan Klimanın Patlaması Sonucu Yangın Çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde devam eden TOKİ konut inşaatı sahasında, işçilerin kaldığı konteynırda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangının, konteynırda bulunan klimadan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Kısa sürede büyüyen yangın, makilik alana da sıçradı.

Yangın sırasında konteynırda bulunan bir işçi, son anda dışarı çıkarak canını kurtardı. Olay yerine çok sayıda 112 acil servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Uzun süren söndürme çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürüldü.

Yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. Yangın sırasında inşaat sahasında çalışan diğer işçiler, yangına yakın konumda park etmiş araçları el birliği ile güvenli bir bölgeye taşıdı. Bu sayede araçlar, alevlerden son anda kurtarıldı.

Yangının söndürülmesinin ardından, itfaiye ekipleri şu anda soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ederken, yetkililer tarafından olayla ilgili detaylı bilgi verilmesi bekleniyor.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme