Milas İstikametinde Motosiklet Kazası: Ses Teknisyeni Hayatını Kaybetti

Güvercinlik’ten Milas istikametine seyir halinde olan 48 ANB 856 plakalı motosiklete, arkasından gelen 48 S 1115 plakalı servis minibüsünün çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Olay, gece saatlerinde gerçekleşti.

Güvercinlik'ten Milas istikametine seyir halinde olan 48 ANB 856 plakalı motosiklete, arkasından gelen 48 S 1115 plakalı servis minibüsünün çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Olay, gece saatlerinde gerçekleşti.

Bölge Trafik Denetleme Amirliği'ne yakın bir konumda meydana gelen kaza sonrası, motosikletinden savrularak düşen 44 yaşındaki İlker Ertürk için hemen 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak, yapılan müdahalelere rağmen Ertürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Mumcular Mahallesi'nde ikamet eden ve bir otelde ses teknisyeni olarak çalışan Ertürk'ün vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Kazaya karışan servis minibüsünün sürücüsü M.G., olay yerine gelen Güvercinlik Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bakmadan Geçme