Milas Karya Haber’den Cumhuriyetin Asırlık Onuruna Özel Mesaj

ülkemizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, Cumhuriyetin eşsiz değerini ve önemini bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz.

Milas Karya Haber olarak; ülkemizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, Cumhuriyetin eşsiz değerini ve önemini bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize minnettarız.

Cumhuriyet, bizlere sadece bağımsızlık ve özgürlük değil, aynı zamanda çağdaşlık, ilerleme ve halk egemenliği gibi değerleri de kazandırmıştır. Bu değerler, bugün Türkiye'nin dünyada saygın bir konumda olmasının temelini atmıştır.

Milas olarak, Cumhuriyetin ilanından bu yana geçen 100 yılda, tüm zorluklara rağmen bu değerlere sıkı sıkıya bağlı kalmış, ülkenin gelişmesi için çaba sarf etmiş bir ilçeyiz. Milas Karya Haber olarak, bize düşen görevin; doğru ve tarafsız haber yayıncılığıyla toplumumuzun daha bilinçli ve aydınlanmış bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunmak olduğunun bilincindeyiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Atatürk'ün 'Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!' sözünü hatırlatarak, gençlerimizin bu asil kanla, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağına olan inancımızı yinelemek istiyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, tüm Milaslı hemşehrilerimizi ve ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızı en içten dileklerimizle kutluyor, Cumhuriyetin ilan edilişinin ardından geçen bir asırda bize kazandırdığı değerlerin bilincinde, geleceğe umutla ve kararlılıkla ilerlemenin önemini vurgulamak istiyoruz.

Hep birlikte, daha güçlü, daha çağdaş ve daha aydınlık bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!

Bakmadan Geçme