Milas Kısırlar Mahallesi’nde Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Muğla’nın Milas ilçesi Kısırlar Mahallesi yakınlarında meydana gelen ve henüz neden çıktığı belirlenemeyen orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan yaptığı yoğun müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Muğla'nın Milas ilçesi Kısırlar Mahallesi yakınlarında meydana gelen ve henüz neden çıktığı belirlenemeyen orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan yaptığı yoğun müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor

Yangının kontrol altına alınmasının ardından, soğutma çalışmaları sürdürülmektedir. Ekipler, yangının tekrar alevlenmemesi için dikkatle çalışmalarını yürütmektedir.

Yer Yer Parlamalar Görülüyor

Yangın bölgesinde yer yer parlamalar olduğu görülmekte, ancak bu parlamalar ekiplerin hızlı müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınmaktadır.

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olup, ilgili birimler tarafından araştırmalar devam etmektedir. Yangının neden çıktığının belirlenmesi için detaylı incelemeler yapılmaktadır.

Gelişmeler Aktarılacak

Yangınla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır. Ekiplerin bölgede çalışmaları devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linklere tıklayınız…

https://www.instagram.com/reel/C8MajGvtjYq/?igsh=Y2JlMHF3OHkwdTBl

2. video:

https://www.instagram.com/reel/C8MY28UNSr0/?igsh=Nnd6cGU1YTY3NW9w

Bakmadan Geçme