Milas Müjde…Subaşı Çetinler Traktör ve Suçet Motor’dan Emeklilere Özel İndirimler Başladı

Muğla’nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren Subaşı Çetinler Traktör ve Suçet Motor, SGK emeklilerine özel kampanyalar düzenliyor. Traktör ve motosiklet satışlarını yürüten bu saygın marka, 2024 yılını 'Emekliler Yılı' ilan ederek belirli modellerde indirimler sunuyor.

Muğla'nın Milas ilçesinde faaliyet gösteren Subaşı Çetinler Traktör ve Suçet Motor, SGK emeklilerine özel kampanyalar düzenliyor. Traktör ve motosiklet satışlarını yürüten bu saygın marka, 2024 yılını 'Emekliler Yılı' ilan ederek belirli modellerde indirimler sunuyor.

Subaşı Çetinler Traktör, SGK emeklilerine özel olarak belirli model traktörlerde %10 indirim sağlıyor. Firma yetkilileri, bu kampanyanın emeklilere destek amacı taşıdığını ve 2024 yılının emeklilere yönelik çeşitli avantajlar yılı olacağını vurguladı. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Subaşı Çetinler Traktör'e 0506 301 67 72 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Suçet Motor ise, yine SGK emeklilerine özel kampanyalar düzenleyerek belirli model motosikletlerde %5 indirim sunuyor. Firma yetkilileri, bu kampanyayla emeklilerin daha rahat ve ekonomik ulaşım imkanlarına sahip olmasını amaçladıklarını belirtti. Suçet Motosiklet Firması'na ise 0546 471 21 58 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Bu özel kampanyalardan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için Subaşı Çetinler Traktör ve Suçet Motor ile belirtilen iletişim numaralarından irtibata geçebilirsiniz.

Bakmadan Geçme