Milas'ta 14 Yıl Kesinleşmiş Cezası Bulunan Şahıs Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Milas ve Menteşe'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda, 14 yıl 10 ay 15 gün ve 8 yıl 3 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Muğla'nın Milas ve Menteşe ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Milas'ta düzenlenen operasyon kapsamında, “bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında 14 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ç.D. yakalandı. Menteşe ilçesinde gerçekleştirilen diğer operasyonda ise “hırsızlık, banka ve kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama, tehdit, hakaret, dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik” gibi çeşitli suçlardan toplamda 8 yıl 3 ay 3 gün hapis cezası ile aranan M.M. jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda gözaltına alındı.

Her iki zanlı, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Ç.D. ve M.M., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma ekiplerinin, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği belirtildi. Muğla genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan operasyonların sürdüğü ve aranan kişilere yönelik denetimlerin sıklaştırıldığı kaydedildi.

Bakmadan Geçme