Milas'ta Bu Hafta Hava Nasıl Olacak?

Milas'ta hafta boyunca güneşli ve ılıman hava bekleniyor. Sıcaklıklar gündüz 24-26°C, gece ise 9-13°C olacak. Yağış beklenmiyor.

Muğla'nın Milas ilçesinde önümüzdeki bir hafta boyunca güneşli ve ılıman bir hava bekleniyor. Bugünden itibaren, bölge sakinleri çoğunlukla açık ve parçalı bulutlu havaların etkisi altında olacak. Gündüz sıcaklıkları 24-26°C arasında değişirken, geceleri serin bir hava hakim olacak ve sıcaklıklar 9-13°C'ye kadar düşecek.

21 Ekim Pazartesi günü itibarıyla, hava parçalı bulutlu ve sıcaklık 25°C civarında seyredecek. Gece sıcaklıklarının ise 10°C'ye kadar düşmesi bekleniyor. Haftanın diğer günlerinde ise özellikle Salı ve Perşembe günleri tamamen güneşli bir hava tahmin ediliyor. Sıcaklıklar bu günlerde 25°C'yi bulacak. Çarşamba günü de benzer şekilde parçalı bulutlu bir hava görülecek.

Cuma ve hafta sonuna doğru ise hafif bulutlu bir hava hakim olacak, ancak yine de yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar gündüzleri 24-25°C arasında, geceleri ise 11-13°C civarında olacak. Rüzgarların hafif esmesi beklenirken, yağış ihtimali oldukça düşük.

Özetle, Milas ilçesi sakinleri hafta boyunca ılık ve güneşli bir hava ile karşılaşacak. Özellikle açık hava etkinlikleri için uygun bir dönem olarak değerlendirilebilir

Bakmadan Geçme