Milas'ta İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı...

**Milas'ta 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası, Fatih İlkokulu'nda düzenlenen törenle kutlandı. Programda öğrenciler şiirler okudu, gösteriler sundu ve yeni eğitim yılına coşkulu bir başlangıç yapıldı.**

Muğla'nın Milas ilçesinde, Fatih İlkokulu'nda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi. Programa Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şube Müdürleri Mahir Kuzu ve Veysi Bayram, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Konuşmasında, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nı kutlayan Müdür Bal, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Köklerden Geleceğe” kapsamında ‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne dair bilgiler paylaştı. Bal, yeni eğitim yılının ülke genelinde, ilde ve ilçede öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından, program öğrenciler tarafından sunulan şiirler, koro çalışması, ront ve oratoryo gösterileriyle devam etti. 4. sınıf öğrencileri tarafından 1. sınıf öğrencilerine Türk Bayrağı devir teslimi yapılırken, protokol üyeleri ilk ders zilini çalarak programı sonlandırdı.

Tören, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Bakmadan Geçme