Milas'ta Kazada Ağır Yaralanan Emirhan Aktaş, 19 Gün Sonra 19. Yaş Gününde Yaşamını Yitirdi

Muğla'nın Milas ilçesinde, Halil Bey Bulvarı üzerinde 21 Ağustos 2024 tarihinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 19 yaşındaki Emirhan Aktaş, 19 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Kazada, 48 A I Y 626 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek beton elektrik direğine çarpmış, ardından araç bir dükkana girerek büyük hasara neden olmuştu.

Kazada araçta bulunan iki kişiden biri olan Emirhan Aktaş, ağır yaralanarak Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Geçirdiği kafa travması sonucu yoğun bakımda tedavi altında tutulan Aktaş, 19 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini, kendi doğum günü olan 8 Eylül 2024 tarihinde kaybetti. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Aktaş'ın ölümü, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Emirhan Aktaş'ın cenazesi, bugün 9 Eylül 2024 tarihinde Milas'ın Yaşyer Mahallesi'nde, kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

Milas Karya Haber ailesi olarak, Emirhan Aktaş'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme