Milas'ta Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: Sürücü Yaralandı

Milas-Söke karayolunda bir otomobilin takla atması sonucu sürücü yaralandı. Kaza nedeniyle yol bir süre tek şerit olarak trafiğe kapandı.

Muğla'nın Milas ilçesi Milas-Söke karayolu üzerinde meydana gelen kazada, bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazanın ardından sürücü yaralanırken, yol bir süre trafiğe kapandı.

Olay, Milas istikametine seyir halinde olan M.K.A. yönetimindeki 09 ALE 800 plakalı otomobilin, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu gerçekleşti. Kontrolden çıkan araç takla atarak karşı şeride geçti. İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sebebiyle Milas-Söke karayolunun ilgili bölümü, trafik akışının güvenliği için tek şerit olarak kapatıldı. Emniyet güçleri olay yerine gelerek kazaya karışan aracı çekici yardımıyla yoldan kaldırdı. Ardından karayolları ekipleri, yola dökülen parçaları temizleyerek yolun tamamen trafiğe açılmasını sağladı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme