Milas'ta Korkutan Kaza: Motosiklet Otomobile Çarptı, Sürücü Ağır Yaralandı

Milas Bodrum Bulvarı'nda motosiklet ve otomobilin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yaralı, tesadüfen olay yerinde bulunan ambulansın hızlı müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı.

Muğla'nın Milas ilçesi Bodrum Bulvarı üzerinde, seyir halinde olan bir otomobil ve motosikletin karıştığı trafik kazasında, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Olay, T.Ş. (20) yönetimindeki 48 ABA 45 plakalı otomobile, arkadan gelen K.G. (23) idaresindeki 48 ACN 10 plakalı motosikletin çarpması sonucu meydana geldi.

Kazanın hemen ardından tesadüfen olay yerinden geçmekte olan bir ambulans, ağır yaralı motosiklet sürücüsüne hızla müdahale etti. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının bilincinin kapalı olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen trafik ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza yapan araçların çekilmesinin ardından, kaza sebebiyle tek taraflı olarak kapanan yol tekrar trafiğe açıldı. Kazanın oluş nedeni ve detaylarıyla ilgili incelemeler sürüyor.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme