Milas'ta Mazgal Çöktü, Araç Hasar Gördü: Sürücüler Yetkililere Seslendi

Dr. Hakkı Milaslı Caddesi'nde seyir halindeki bir otomobil, çökme tehlikesi bulunan bir mazgala düştü. Kaza sonucu aracın tamponu hasar gördü. Sürücü ve bölge sakinleri, yetkililere çağrıda bulunarak benzer kazaların önlenmesi için tedbir alınmasını talep etti.

Muğla'nın Milas ilçesi Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi, Dr. Hakkı Milaslı Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan bir otomobil, yol kenarında bulunan mazgalın üzerinden geçerken mazgalın aniden çökmesi sonucu kaza yaptı. Olay sırasında sağ ön lastiği mazgalın içerisine düşen araç, tampon kısmında hasar gördü.

Kaza sonrası bölge sakinleri, olayın motosiklet gibi daha korunaksız bir araca denk gelmemesini büyük bir şans olarak değerlendirdi. Yaşanan olayla ilgili olarak açıklama yapan otomobil sürücüsü, benzer kazaların tekrar yaşanmaması için yetkilileri göreve davet etti. Sürücü, çökmeye müsait veya tehlikeli durumdaki mazgalların onarılması gerektiğini belirterek, bu tür olayların başka vatandaşların canını yakmaması için acil önlem alınmasını istedi.

Kazayla ilgili olarak herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, olayın ardından çevrede bulunan diğer sürücüler de benzer sorunların yaşanmaması adına mazgalların kontrol edilmesi gerektiğini vurguladılar.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme