Milas'ta Petrol İstasyonu Yanında Yangın Paniği: Facianın Eşiğinden Dönüldü!

Muğla'nın Milas ilçesi Milas-Bodrum karayolu üzerinde, Boğaziçi kavşağında bir tarlada çıkan yangın, bölgedeki petrol istasyonunu tehdit etti. Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangına kısa sürede itfaiye ve orman ekipleri müdahale etti. Araçlarla yapılan müdahale sonucu yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Yaz aylarında yoğun nüfusa sahip olan Boğaziçi Mahallesi'nde meydana gelen bu olay, büyük bir facianın eşiğinden dönülmesine neden oldu. Yangının, mahallenin girişinde bulunan benzinliğin hemen arkasında başlaması, tehlikeyi daha da artırdı.

Boğaziçi Mahallesi Muhtarı Ferhat Karakoyun, özellikle yaz aylarında geçici bir itfaiye biriminin kurulması için defalarca yetkililere talepte bulunduklarını, ancak bu taleplerin sonuçsuz kaldığını belirtti. Karakoyun, böyle olayların daha hızlı müdahale edilebilmesi için Milas'ın en büyük ve en kalabalık mahallesi olan Boğaziçi Mahallesi'ne 112 istasyonunun kurulması gerektiğini ifade ederek, yetkililere çağrıda bulundu.

Muhtar Karakoyun'un bu talebi, yangının tehlikesini gözler önüne sererek, bölgede acil müdahale birimlerinin önemini bir kez daha vurguladı. Bu tür olayların tekrarlanmaması ve can ve mal güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin bir an önce alınması bekleniyor.

Ekiplerimiz tarafından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme