Milas'ta Su Tankerinden Kopan Tekerlek, Karşı Yönden Gelen Başka Bir Su Tankerine Çarptı

Milas'ta yangına müdahale etmek için yola çıkan bir su tankerinin tekerleği koptu, karşı şeride geçerek başka bir su tankerine çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Muğla'nın Milas ilçesinde, Milas-Bodrum karayolu üzerindeki Güllük kavşağında, yangına müdahale etmek için seyir halinde olan Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait bir su tankeri, alınan bilgilere göre aksının kesilmesi sonucu tekerleği koparak karşı şeride geçti. Kopan tekerlek, Milas yönüne ilerleyen başka bir su tankerine çarparak ilginç ve korkutucu bir kazaya yol açtı.

Kaza sonucu araçtan yola yağ sızdığı ve trafik ekiplerinin olay yerine hızlı bir şekilde intikal ederek ikinci bir kaza riskini önlemek amacıyla yolu dubalarla kontrollü olarak yönlendirdiği belirtildi. Aynı zamanda orman ekipleri, tekerleği kopan su tankerinden alınan suyla yola dökülen yağı temizlemeye çalışırken, Karayolları ekipleri de bölgeye gelerek temizleme çalışmalarını tamamladı.

Kazanın ardından her iki araç olay yerinden kaldırıldı ve trafik normale döndü. Olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmaması, özellikle karşı yönden gelen aracın küçük bir araç ya da motosiklet olmamasının büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Bakmadan Geçme