Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Hayatını Kaybetti

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın saygın üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Milas’ın tanınmış simalarından, sevilen sarraf Mehmet Yiğit, bir süredir prostat kanseri nedeniyle tedavi altındaydı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın saygın üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Milas'ın tanınmış simalarından, sevilen sarraf Mehmet Yiğit, bir süredir prostat kanseri nedeniyle tedavi altındaydı.

Özel İzan Sağlık Hastanesi'nde tedavi gören Yiğit, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Yiğit'in vefat haberi, ailesini ve tüm Milas'ı yasa boğdu.

Yiğit, Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nda uzun yıllar boyunca görev yaptı ve başarılı çalışmalarıyla tanındı. Onun ani kaybı, hem ticaret camiasını hem de Milas halkını derinden üzdü.

Cenazesi Cuma namazı sonrası 2.Gümüşkesen Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Milas Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Mehmet Yiğit'in ailesine, dostlarına ve tüm Milas halkına başsağlığı dileriz.

Bakmadan Geçme