Milas Veteriner Fakültesi Morfoloji Binasının Temeli Törenle Atıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Milas Veteriner Fakültesi Morfoloji binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Milas Veteriner Fakültesi Morfoloji binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Geçtiğimiz haftalarda temeli atılması ilan edilen Morfoloji binasının temeli Marmaris'te çıkan yangınlar sebebiyle atılamamıştı. Milas Veteriner Fakültesinin bulunduğu yerleşken içerisine yapılması planlanan morfoloji binası öğrencilere alanları ile ilgili yeni bir uygulama alanı olarak yapılması planlanmaktadır.

Milas protokolünün katıldığı Tören'e Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan Milas Belediye Başkan Vekili Halil Mutlu Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak gibi birçok protokol üyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veteriner Fakültesi, Milas Meslek Yüksekokulu akademik idari personelleri katıldı.

Törende konuşma yapan Muğla milletvekili Yavuz Demir Güllük'te Belediye başkanlığı yaptığı sırada kendilerine gelen talep doğrultusunda Güllük'te Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi için bir bina tahsis ettiğini ve bunun hayatında yaptığı en iyi işler arasında olduğunu eğitime öğretime ne kadar önem verdiğini söyleyerek konuşmasını devam ettiren Demir, bu tür yatırımların kendi iktidarlarının olduğu sürece devam edeceğini söyledi.

Törende protokol konuşmalarının ardından temsili olarak temel atma butonlarına basıldı ve ardından konuklara deney hayvanları araştırma merkezi gezdirildi, tören yapılan ikramlardan sonra sona erdi.

Bakmadan Geçme