Milas Yatılı Yaz Kur’an Kursu Yıl Sonu Programı Düzenlendi…

Milas Yatılı Yaz Kur’an Kursu’nun yıl sonu programı, Bahçelievler Ebubekir Camii'nde coşkuyla gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu programda, kurs öğrencilerinin Kur’anı Kerim tilaveti ve ilahi okumaları büyük ilgi gördü.

Milas Yatılı Yaz Kur'an Kursu'nun yıl sonu programı, Bahçelievler Ebubekir Camii'nde coşkuyla gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu programda, kurs öğrencilerinin Kur'anı Kerim tilaveti ve ilahi okumaları büyük ilgi gördü.

Milas İlçe Müftüsü Yusuf YAŞAR'ın yanı sıra Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa ÖNALIR, İlçe Vaizi Sultan YAŞAR, Kur'an Kursu hocaları, din görevlileri ve öğrenci yakınları etkinlikte yer aldı. Katılımcılar, öğrenciler tarafından okunan Kur'anı Kerim ve ilahileri büyük bir beğeniyle dinledi.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Yusuf YAŞAR, başarıyla kursu tamamlayan öğrencileri tebrik etti. Ayrıca kurs hocaları Emine VİDİNLİOĞLU ve Kübra BALKAN'ın özverili çalışmalarını övgüyle anarak emeklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Etkinlik; ilahiler, şiirler ve Kur'an tilaveti ile renklenirken, sonunda yapılan duanın ardından öğrencilere hediye takdimi ile son buldu.

Bakmadan Geçme