Milas, Zafer Partisi’nden Üniversiteli Gençlere Tavuk Pilav İkramı

Zafer Partisi Milas İlçe yönetimi üniversiteli gençlerle tavuk pilav etkinliğinde bir araya geldi.

Zafer Partisi Milas İlçe yönetimi üniversiteli gençlerle tavuk pilav etkinliğinde bir araya geldi.

Daima gençlere verdiği önceliğiyle tanınan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Milas kolu da, bunu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Milas Veteriner Fakültesi önünde gençlerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyerek gösterdi.

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar yaptığı açıklamada; 'Gençler, bir ülkenin en önemli serveti, gücü ve umududur. Bir milletin yücelmesinde en önemli faktör gençliktir. Toplum hayatının büyük bir kısmını teşkil eden gençliğin donanımı, eğitim ve öğretimi, toplumun huzuru için büyük önem arz etmektedir. Bizde Zafer Partisi Milas İlçe teşkilatı olarak, bunu Milas Veteriner Fakültesi önünde açtığımız standla onların sorunlarını dinleyerek göstermek istedik, tabi bu soğuk günlerde aç karnına sohbet olmaz diyerek onlara tavuk pilav, ayran ikram etmek istedik. Bu yaptığımız etkinliğin çok verimli olduğunu düşünüyoruz onlara bir şeyler öğretmek değil onlardan birşeyler öğrenmenin yoluna gidiyoruz onların isteklerini önemsiyoruz' dedi.

Yapılan etkinlikten oldukça mutlu olan üniversite öğrencileri; 'Bu soğuk günde gelip sorunlarımızı dinleyen, bizlere ikramlarda bulunan Zafer Partsi Milas ilçe yönetimine teşekkür ediyoruz' diyerek yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler.

Bakmadan Geçme