Milas’ın En İyi Pidecisi Belirlendi: Zirvenin Sahibi Ziyafet Pide Oldu!

Karya Haber’in Instagram üzerinden düzenlediği “Milas’ın En İyi Pidecisi Kim?” anketi sona erdi. 4822 kişinin katıldığı bu anketle, Milas’ın en popüler pidecisini siz değerli takipçilerimiz belirlediniz.

Karya Haber'in Instagram üzerinden düzenlediği 'Milas'ın En İyi Pidecisi Kim?' anketi sona erdi. 4822 kişinin katıldığı bu anketle, Milas'ın en popüler pidecisini siz değerli takipçilerimiz belirlediniz.

İsmetpaşa Mahallesi Halil Bey Bulvarı'nda, Anadolu Lisesi karşısında hizmet veren Ziyafet Pide, halkımızın oylarıyla zirvenin sahibi oldu. Bu başarının ardında emek, deneyim ve lezzetin birleşimi var. Ziyafet Pide, aldığı bu ödülle, müşterilerinin damak tadına hitap ettiğini kanıtlamış oldu.

İkinciliği, Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Barış Caddesi'nde, eski Kaymakamlık ara sokağında faaliyet gösteren Pideci Mesut Usta kazandı. Lezzeti ve kalitesi ile her zaman müşterilerinin beğenisini kazanan Pideci Mesut Usta, bu anketle de halkımızdan tam not aldı.

Üçüncülük koltuğuna ise İsmetpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, eski Söğütlü Market karşısında hizmet veren Nefis Çıtır Pide Salonu oturdu. Bu salon, pidesinin nefis çıtırlığı ve özgün sunumuyla tüketicilerin beğenisini kazandı.

Anketimizde dördüncülüğü Muzaffer Usta'nın Yeri, beşinciliği Yemekall, altıncılığı ise Yavuzer Pide aldı. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Karya Haber olarak, Milas'ın lezzetlerini ve yerel işletmelerini desteklemeye devam edeceğiz. Siz de bir sonraki anketimizde yerinizi alarak favori lezzetlerinizi belirleyebilirsiniz. Bir sonraki lezzet yolculuğumuzda buluşmak üzere!

Bakmadan Geçme