Milas’ın En İyi Pidecisini Seçiyoruz! : Akşam saat 20.00’da İnstagram üzerinden oylama başlayacak

Yerel lezzetlerimizin takdirini ve ödülünü biz veriyoruz! Milas’ta yaşayanlar ve ziyaretçileri tarafından sıkça tercih edilen pidecilerimizi değerlendireceğiz. Seçim tamamen halka ait!

Yerel lezzetlerimizin takdirini ve ödülünü biz veriyoruz! Milas'ta yaşayanlar ve ziyaretçileri tarafından sıkça tercih edilen pidecilerimizi değerlendireceğiz. Seçim tamamen halka ait!

Geçtiğimiz hafta, 'Milas'ın En İyi Kokoreç Firması' anketimiz ile karşınızda olmuştuk. Yaklaşık 2600 kişinin katıldığı bu oylama ile halkımızın tercihi 'Sosyete Kokoreç' oldu. Bizler de sizin sesinizi duyurarak en iyi hizmeti veren yerleri gün yüzüne çıkarıyoruz.

Bu hafta, Milas'ın en iyi pidecisini belirlemek için bir anket daha düzenliyoruz. Kendi pidenizi ısıran herkesin, damak tadını belirleyecek bir oyu var. Yerel kültürümüzü, sanatımızı ve lezzetlerimizi ortaya çıkaran bu etkinliğe herkesi davet ediyoruz.

Anketimiz, bu akşam saat 20.00'de Instagram (hikaye,story) hesabımız üzerinden başlayacak. Yüzlerce yerel pideci arasından en sevdiğinizi seçmek için oylarınızı bekliyoruz.

Milas'ın en iyi pidecisini belirleyecek olan bu etkinlik, hem yerel işletmelerin tanıtılması hem de halkın sevdiği lezzetlerin belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Bizler de Karya Haber olarak bu önemli görevi üstlenmekten gurur duyuyoruz.

Gelin, Milas'ın en lezzetli pidesini birlikte belirleyelim! Anketimize katılarak sesinizi duyurun ve favori pidecinizi zirveye taşıyın!

Unutmayın, her oy bir lezzetin öyküsünü yazıyor. Siz de bu hikayenin bir parçası olun. Seçiminizi yapın, lezzetin tahtını belirleyin!

Bakmadan Geçme