Milas’ın Selimiye Mahallesi’nde Yerleşim Alanlarına Yakın Yangın Paniğe Sebep Oldu

Muğla’nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi’nde akşam saatlerinde yerleşim alanlarına tehlikeli bir yakınlıkta yangın çıktı. Otlak bir alanda başlayan ve henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Yerleşim birimlerine sıfır noktada çıkan yangın, bölgedeki vatandaşları büyük bir korkuya sürükledi.

Muğla'nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi'nde akşam saatlerinde yerleşim alanlarına tehlikeli bir yakınlıkta yangın çıktı. Otlak bir alanda başlayan ve henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Yerleşim birimlerine sıfır noktada çıkan yangın, bölgedeki vatandaşları büyük bir korkuya sürükledi.

Yangının başlaması üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangını yerleşim birimlerinin hemen yanında gören itfaiye ekipleri, bu durumun verdiği ekstra hassasiyetle alevlere müdahale etti. Bölgede yaşayan vatandaşlar da itfaiye ekiplerine destek vererek yangının yerleşim alanlarına sıçramasını engelledi.

Olayla ilgili konuşan bir görgü tanığı; 'Yangını gördüğümüzde ilk anda ne yapacağımızı şaşırdık. Evlerimize bu kadar yakın bir yangını daha önce hiç görmemiştik. Ama itfaiye ekipleri olaya çok hızlı bir şekilde müdahale etti ve büyük bir facianın önüne geçtiler.' dedi.

Kısa süre içinde kontrol altına alınan yangın, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sayesinde yerleşim alanlarına zarar vermeden söndürüldü. Yangının nasıl çıktığına dair araştırmalar ise devam ediyor. Yetkililer, olayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlattı.

Bakmadan Geçme