Milas’ın Sevilen İş İnsanı Kadir Karagülle Ulu Camii’nde Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Milas ilçesinde yaşayan ve bölgede saygın bir iş insanı olarak tanınan Kadir Karagülle, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Milas Belediyesi meclis üyesi Özkan Hafriyat’ın sahibi olan Karagülle, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle acilen özel İzan Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Karagülle’nin vefatı, ailesini, sevenlerini ve Milas halkını derin bir üzüntüye boğdu.

Milas ilçesinde yaşayan ve bölgede saygın bir iş insanı olarak tanınan Kadir Karagülle, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Milas Belediyesi meclis üyesi Özkan Hafriyat'ın sahibi olan Karagülle, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle acilen özel İzan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Karagülle'nin vefatı, ailesini, sevenlerini ve Milas halkını derin bir üzüntüye boğdu.

Kadir Karagülle için Ulu Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Cenaze namazının ardından merhum, Milas Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Karagülle'nin cenaze törenine, ailesi, dostları, iş ortakları ve Milas halkının geniş katılımı bekleniyor.

Ailesine, yakınlarına ve Milas halkına başsağlığı dileriz. Kadir Karagülle'nin huzur içinde uyumasını temenni eder, acılı günlerinde sevenlerinin yanında olduğumuzu belirtiriz.

Bakmadan Geçme