Milaslı 33 Yaşındaki Fethi Mete Altındağ 1 Aydır Kayıp

Milas’ta ikamet eden ve Boğaziçi Mahallesi’nde bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 33 yaşındaki Fethi Mete Altındağ, 16 Ekim Pazartesi günü işe gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra bir aydır kendisinden haber alınamıyor. Her gün servisle işe giden Altındağ’ın, o akşam servise binmediği arkadaşları tarafından ifade edildi.

Milas'ta ikamet eden ve Boğaziçi Mahallesi'nde bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 33 yaşındaki Fethi Mete Altındağ, 16 Ekim Pazartesi günü işe gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra bir aydır kendisinden haber alınamıyor. Her gün servisle işe giden Altındağ'ın, o akşam servise binmediği arkadaşları tarafından ifade edildi.

Ailesi, Fethi Mete Altındağ'ın bir aydır kayıp olduğunu ve jandarma, polis dahil olmak üzere bütün gerekli birimlere başvuruda bulunduklarını belirtti. Ayrıca 5 yaşında bir çocuğu olduğunu ve kayıp Mete Altındağ'ın hayatından endişe duyduklarını da dile getirdiler.

Milas halkından yardım isteyen ailesi, Mete Altındağ'ı gören veya duyanların 112 acil güvenlik ekiplerine bilgi vermelerini rica ettiler.

Bakmadan Geçme