19 Mayıs Coşkusu, Bu Akşam Simge Konseri İle Taçlanacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bu sene Milas’ta muhteşem bir etkinlik ile kutlanacak. Milas Belediyesi’nin düzenlediği programda, bu akşam Atapark Meydanı’nda saat 19.30’da Fener Alayı ile başlayacak olan coşkulu kutlamalar, 20.30’da başlayacak olan ünlü popçu Simge’nin konseri ile zirveye çıkacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bu sene Milas'ta muhteşem bir etkinlik ile kutlanacak. Milas Belediyesi'nin düzenlediği programda, bu akşam Atapark Meydanı'nda saat 19.30'da Fener Alayı ile başlayacak olan coşkulu kutlamalar, 20.30'da başlayacak olan ünlü popçu Simge'nin konseri ile zirveye çıkacak.

Atapark Meydanı'nda toplanacak olan kalabalık, 19 Mayıs'ın coşkusunu, Fener Alayı'nın renkli ve coşkulu atmosferi ile kutlayacak. Yürüyüşün ardından konser alanına geçecek olan kalabalık, Simge'nin hit şarkılarıyla 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Ünlü sanatçı Simge'nin sahne alacağı konser için saatlerin sayıldığı bu anlamlı günde, tüm halkımızın bu coşkuya ortak olması bekleniyor. Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden herkesin katılımına açık olan bu anlamlı etkinlik, Milas halkının bayram coşkusunu paylaşmaya davet ediyor.

Milas Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı unutulmaz bir etkinlikle kutluyor. Bu akşam Atapark Meydanı'nda başlayacak olan kutlamalar, tüm halkımızın katılımına açık. Milas halkının bu anlamlı bayramı coşkuyla kutlaması ve gençlerimizin bayram sevincini paylaşması bekleniyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşamak isteyen herkesi bu akşam 19.30'da Atapark Meydanı'na bekliyoruz. Fener Alayı ve Simge konseri ile 19 Mayıs'ın anlam ve önemini bir kez daha hatırlayacak, bu önemli günde gençliğin enerjisini ve coşkusunu doyasıya yaşayacağız.

Bu akşamın unutulmaz olacağına hiç şüphe yok. Simge'nin enerjisi ve hit şarkılarıyla kutlamalar daha da coşkulu bir hale gelecek. Tüm Milas halkını ve 19 Mayıs coşkusunu yaşamak isteyen herkesi bu özel gecede Atapark Meydanı'nda görmek istiyoruz. Bu coşkuya siz de katılın, 19 Mayıs'ı hep birlikte kutlayalım.

18 Mayıs Perşembe

Fener Alayı Toplanma 19.30

Kortej Yürüşü 20.00

Atapark Meydanı

Konser 20.30

Atapark Meydanı

Bakmadan Geçme