Milas’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız Coşku ile Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 102.yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemizde tören düzenlendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 102.yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemizde tören düzenlendi. Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer Mersincik, Milas Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ateş, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Yapar, kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütü yöneticilerinin katılımıyla Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen tören saat 9'30 da başladı.

Program Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın okunmasıyla devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte şiirler okunarak çeşitli gösteriler ile birlikte okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödül töreni yapıldı.

Milas Dr.Mete Ersoy İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinin ' Milli Mücadele Kahramanları ve TBMM'nin temsili açılışı temsili olarak gerçekleştirildi.1.sınıf öğrencilerinin 'Atatürk Çocukları' isimli gösterileri ise büyük beğeni aldı.Program günün anısına çekilen fotoğraflardan sonra son buldu.

Bakmadan Geçme