Milas’ta 26 Ocak Dünya Gümrük Günü Kutlandı

MİLAS – 26 Ocak Dünya Gümrük Günü, Milas’ta anlamlı etkinliklerle kutlandı. Milas Havalimanı Gümrük Müdür Vekili Öner Çöpür ve ekibi, Milas Atapark meydanında düzenlenen çelenk sunma töreniyle günün önemini vurguladı.

MİLAS – 26 Ocak Dünya Gümrük Günü, Milas'ta anlamlı etkinliklerle kutlandı. Milas Havalimanı Gümrük Müdür Vekili Öner Çöpür ve ekibi, Milas Atapark meydanında düzenlenen çelenk sunma töreniyle günün önemini vurguladı.

Bu özel gün, kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan ziyaretlerle de taçlandırıldı. Gümrük işlemleri ve güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunulduğunu belirten yetkililer, bu tür etkinliklerin iş birliğini ve bilgi paylaşımını artırma adına önemli olduğunu vurguladı.

Milas-Bodrum Havalimanı'nda ise dış hatlar gelen yolcu salonunda, havalimanı gümrük personeli tarafından yolculara ikramlarda bulunuldu. Bu jest, yolcular tarafından büyük takdir topladı.

Etkinliklere Milas İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Söztutar, Milas Bodrum Havalimanı Emniyet Müdürü Selim Toptan, DHMİ Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Yücel Karadavut, TAV İşletmeciliği Genel Müdürü İclal Aydın ve Milas Mal Müdürü Güliz Akat gibi önemli isimler de katıldı.

26 Ocak Dünya Gümrük Günü, gümrüklerin küresel ekonomideki rolünün ve öneminin altını çizen bir gün olarak, Milas'ta da coşku ve resmiyetle kutlanmış oldu. Bu etkinlikler, gümrük hizmetlerinin toplum için taşıdığı değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

Bakmadan Geçme