Milas’ta Ani Fren Kazaya Yol Açtı: İki Motosiklet Sürücüsü Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde 23 Nisan Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, plakası tam olarak alınamayan 09 plakalı beyaz bir Tofaş marka otomobilin ani fren yapması sonucu arkasından gelen motosikletin otomobile çarpması ve panikleyen otomobil sürücüsünün önünde seyir halinde olan başka bir motosiklete çarpması sonucu gerçekleşti.

Muğla'nın Milas ilçesinde 23 Nisan Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, plakası tam olarak alınamayan 09 plakalı beyaz bir Tofaş marka otomobilin ani fren yapması sonucu arkasından gelen motosikletin otomobile çarpması ve panikleyen otomobil sürücüsünün önünde seyir halinde olan başka bir motosiklete çarpması sonucu gerçekleşti.

Kaza sonucunda, her iki motosiklette bulunan toplam iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı sürücüleri tedavi ederek Milas Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü bulmak için araştırma ve arama çalışmaları devam ederken, trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki Linke tıklayınız…

https://www.instagram.com/reel/C7uYcbjtrIi/?igsh=MXJrcXYzeWZwOTVxbQ==

Bakmadan Geçme