Milas’ta Çiftlik Yangını: Saman Balyaları Kül Oldu

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Avşar Mahallesi’nde, henüz bilinmeyen bir sebeple bir çiftlikte yangın çıktı. Yangın sonucunda büyük çaplı hasar meydana gelirken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun bir çaba sarf etti.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Avşar Mahallesi'nde, henüz bilinmeyen bir sebeple bir çiftlikte yangın çıktı. Yangın sonucunda büyük çaplı hasar meydana gelirken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun bir çaba sarf etti.

Yangın, saman balyalarının bulunduğu alanda başladı ve kısa sürede büyüdü. İtfaiye ekipleri, olay yerine hızla intikal ederek yangını kontrol altına almaya çalıştı. Ancak saman balyalarının içten içe yanmaya devam etmesi, söndürme çalışmalarını zorlaştırdı. Vatandaşlar ve itfaiye ekipleri, yangının yayılmasını engellemek için saman balyalarını ayırarak söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdürdü.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hasarın boyutu hakkında net bir bilgi verilmezken, daha sonra hasar tespit çalışmaları yapılacağı öğrenildi.

Yangın nedeniyle çiftlikte büyük maddi kayıp meydana geldiği belirtilirken, can kaybı yaşanmadığı bildirildi. İtfaiye ekiplerinin ve vatandaşların özverili çalışmaları sayesinde yangın kontrol altına alındı.

Yangının kesin nedeninin belirlenmesi ve hasarın tespiti için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki Linke tıklayınız

https://www.instagram.com/reel/C9FUyrfNHHd/?igsh=MXM5azhkNWUyMTBv

Bakmadan Geçme