Milas’ta Döner Siparişinde Tavuk Tüyü Çıkması Tepki Çekti

Milas’ta bir vatandaşın eve sipariş ettiği tavuk dönerin içerisinden büyük bir parça tavuk tüyü çıktı. Hamile eşinin isteği üzerine döner sipariş eden vatandaş, yaşanan bu durumu firmaya bildirdi. Firma, yaşanan sorun üzerine siparişi yenileyerek tekrar gönderdi ancak ikinci siparişte de benzer bir şekilde tavuk tüyüne rastlandı. Bunun üzerine vatandaş, para iadesi aldığını ve bu durumu Karya Haber’in ihbar hattına ilettiğini belirtti.

Milas'ta bir vatandaşın eve sipariş ettiği tavuk dönerin içerisinden büyük bir parça tavuk tüyü çıktı. Hamile eşinin isteği üzerine döner sipariş eden vatandaş, yaşanan bu durumu firmaya bildirdi. Firma, yaşanan sorun üzerine siparişi yenileyerek tekrar gönderdi; ancak ikinci siparişte de benzer bir şekilde tavuk tüyüne rastlandı. Bunun üzerine vatandaş, para iadesi aldığını ve bu durumu Karya Haber'in ihbar hattına ilettiğini belirtti.

Olay, gıda güvenliği ve hijyen standartları konusunda endişelere yol açarken, vatandaşlar benzer deneyimlerin yaşanmaması adına yetkililerin gerekli denetim ve incelemeleri yapmasını talep ediyor.

Bakmadan Geçme