Milas'ta elektrik ve su kesintileri! AK Parti ve CHP arasında atışmalar başladı

Milas'ta devam eden su ve elektrik kesintilerinden dolayı vatandaşlar büyük zorluk çekiyor. Kesintilere siyasilerde dahil olunca sosyal medya üzerinden karşılıklı atışma ve açıklamalarda başladı.

Milas'ta devam eden su ve elektrik kesintilerinden dolayı vatandaşlar büyük zorluk çekiyor. Kesintilere siyasilerde dahil olunca sosyal medya üzerinden karşılıklı atışma ve açıklamalarda başladı.

Muğla'nın çoğu ilçesinde günlerdir yaşanan elektrik ve su kesintileri devam ediyor. Kesintilerden etkilenen ilçelerden biri olan Milas'ta bu sorunlar hala sürüyor. Vatandaş aşırı sıcaklar karşısında zor anlar yaşarken, bir yandan da elektrik ve su kesintileri ile mücadele ediyor.

Kesintilere hala bir çare bulunamamışken siyasilerde duruma müdahil oldu. Özellikle AK Parti ve CHP'li bazı siyasi isimler sosyal medya üzerinden birbirlerini suçlamaya herzaman olduğu gibi devam ediyorlar.

AK PARTİLİ BAŞKANDAN CHP'li BAŞKANA GÖNDERME
Milas'ta yaşanan sorunlarla ilgili AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik bir paylaşım yaparak, Milas Belediye Başkanı CHP'li Muhammet Tokat'a göndermede bulundu.
Çelik; 'Burası Türkiye'de 50 ilden büyük bir ilçe adı Milas'ım. Burayı kazanmanın anahtarı belediyenin olanaklarıyla cenazelere gidip hüzünlü, düğünlere gidip sevinçli fotoğraflar vermek. Hizmet mi oda ne? Hatta çeketimi assam zaten alırım. aşık olduğum bu kadim kent için sadece üzülüyorum.' Dedi.

CHP'li İSİMDEN AÇIKLAMA
CHP kanadında kesintilerle ilgili Milas ve Muğla Büyük Şehir Belediyesin'de Meclis Üyesi olan Mehmet ateş'ten bir açıklama geldi.
Ateş şunları söyledi; 'Milas merkez ve köylerine içme ve kullanma suyunu sağlayan membalarda (kuyularda) ve su iletim hatlarıda hiçbir arıza ve patlak yoktur. Ancak AYDEM' in plansız elektrik kesintileri ve normal güçte elektrik akımı veremediği için Milas merkez mahallelerinde ve bazı köylerde (Cumhuriyet, Emek , İsmetpaşa, Gazipaşa firuzpaşa , Hacıapti , Şevketiye , Güneş , Gümüşlük, Burgaz, Aydınlıkevler, Hayıtlı) su kesintisi yaşanmaktadır.
AYDEM, sürekli ve düzgün akımda elektrik veremediği sürece üzülerek söylüyorum su kesintileri devam edecektir. Kısacası bugünlerdeki su kesintilerinin sorumlusu Belediye , MUSKİ değil AYDEM'dir. Elektrik arızası giderildiği zaman düzenli su verilecektir. Bu işi siyaset malzemesi yapmayan sağduyulu tüm Milaslı hemşehrilerimizin bilgisine arz olunur. Siyasi algı yaratmak amacı ile kasıtlı olarak suçlayanlara Allah akıl, fikir vererek ıslah etsin. saygılarımla.'

Bakmadan Geçme