Milas’ta Estetik ve Trafik Sıkıntısı: Başkan Üçpınar’dan Çağrı

Milas Kent Konseyi Başkanı Çağlayan Üçpınar, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Milas’ta artan estetik ve trafik sorunlarına dikkat çekti. Başkan Üçpınar, çevre yolunun İzmir girişinden Bodrum-Muğla çıkışlarına kadar düzensiz yapılaşma ve çevresel kirlilik nedeniyle estetik değerini kaybettiğini belirtti. Ayrıca, kamyon ve ağır vasıtaların yaşattığı trafik terörünün sürücülerin ve yayaların can güvenliğini tehdit ettiğine dikkat çekti.

Milas Kent Konseyi Başkanı Çağlayan Üçpınar, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Milas'ta artan estetik ve trafik sorunlarına dikkat çekti. Başkan Üçpınar, çevre yolunun İzmir girişinden Bodrum-Muğla çıkışlarına kadar düzensiz yapılaşma ve çevresel kirlilik nedeniyle estetik değerini kaybettiğini belirtti. Ayrıca, kamyon ve ağır vasıtaların yaşattığı trafik terörünün sürücülerin ve yayaların can güvenliğini tehdit ettiğine dikkat çekti.

Üçpınar, şehir içinde yaşanan park problemleri ve düzensiz kaldırım kullanımının yayaların yaşamını zorlaştırdığını ifade etti. Başkan, 2. Çamlı Sokak'ta çekilen bir fotoğrafı paylaşarak, tüp arabasının kaldırımı bloke ettiği ve yayaların caddenin ortasında yürümek zorunda kaldığı durumu örnek gösterdi. Üçpınar, bu sorunların sadece tüpçüyle ilgili olmadığını ve tüm esnafların benzer davranışlar sergilediğini vurguladı.

Çağlayan Üçpınar, Milas'ta yaşayan bir vatandaş olarak bu sorunların kendisinin ve yerel yöneticilerin sorumluluğu altında olduğunu belirtti. Başkan, çözümün ilk adresinin bu sorunları yönetmeye talip olan yöneticiler olduğunu ifade ederek, vatandaşların ve esnafların da bu sorunlara dikkat çekmeye ve çözüm önermeye davet etti.

Bakmadan Geçme