Milas’ta Feci Kaza: 69 Yaşındaki Ali Erciyas Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Milas ilçesi Milas-Ören karayolunun 25. kilometresinde, Milas yönünden Ören istikametine seyir halinde olan 69 yaşındaki Ali Erciyas yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir işletmenin duvarına çarptı.

Muğla'nın Milas ilçesi Milas-Ören karayolunun 25. kilometresinde, Milas yönünden Ören istikametine 06 JNN plakalı otomobili ile seyir halinde olan 69 yaşındaki Ali Erciyas yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir işletmenin duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Ali Erciyas, olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekipleri tarafından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Erciyas hayatını kaybetti.

Yetkililer, kazanın meydana gelmesinde Ali Erciyas'ın direksiyon başında kalp krizi geçirmiş olabileceği şüphesi üzerinde duruyor. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ali Erciyas'ın naaşı, otopsi yapılmak üzere Muğla Yerkesik Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Emniyet güçleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki Linke tıklayınız….

https://www.instagram.com/reel/C87O4-CtUaP/?igsh=MWljN2Z4Zm1ucnp6dA==

Bakmadan Geçme