Milas’ta Feci Kaza: Motosiklet sürücüsü Olay yerinde hayatını kaybetti

Muğla’nın Milas ilçesi Milas Bodrum yolu Karakaya Mevkiinde, Uğur Belen’in kullandığı 48 RY 010 plakalı motosiklet Güllük istikametinden gelirken TÜVTÜRK önüne geldiğinde, o sırada TÜVTÜRK önündeki kavşaktan U dönüşü yapan L.D.’ nin kullandığı 09 NG 872 plakalı otomobile çarptı. Çarpma sonucunda motosiklet sürücüsü Uğur Belen kaza yerinde hayatını kaybederken, motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan B.D. [&hellip]

Muğla'nın Milas ilçesi Milas Bodrum yolu Karakaya Mevkiinde, Uğur Belen'in kullandığı 48 RY 010 plakalı motosiklet Güllük istikametinden gelirken TÜVTÜRK önüne geldiğinde, o sırada TÜVTÜRK önündeki kavşaktan U dönüşü yapan L.D.' nin kullandığı 09 NG 872 plakalı otomobile çarptı. Çarpma sonucunda motosiklet sürücüsü Uğur Belen kaza yerinde hayatını kaybederken, motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan B.D. ve otomobil sürücüsü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda trafik ekibi ve Ambulans sevk edilirken, yol kısa süreli trafiğe kapandı. Kaza yerine gelen Uğur Belen'in yakınları sinir krizi geçirirken yaralı B.D. Tedavi edilmek üzere Milas Devlet hastanesine götürüldü. Uğur Belen'in cenazesi otopsi için Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü L.D. hafif yararlanırken motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan B.D'nin çeşitli yerlerinde kırık olduğunun saptandığı bilincinin açık ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Trafik ekipleri yolu kontrollü olarak trafiğe açarken karayolları ekipleri yolu temizlemek için çalışma başlattı.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, otomobil sürücüsü Leyla D. Tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Bakmadan Geçme