Milas’ta Feci Kazada Genç Taraftar Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Milas ilçesinde dün gece yaşanan zincirleme trafik kazasında hayatını kaybedenler arasında genç yaşta bir isim de vardı: İsmail Dirhemoğlu. Feci kazada yaşamını yitiren Dirhemoğlu, Muğla Spor kulübünün Suskunlar Taraftar Grubu’nun aktif bir üyesiydi.

Muğla'nın Milas ilçesinde dün gece yaşanan zincirleme trafik kazasında hayatını kaybedenler arasında genç yaşta bir isim de vardı: İsmail Dirhemoğlu. Feci kazada yaşamını yitiren Dirhemoğlu, Muğla Spor kulübünün Suskunlar Taraftar Grubu'nun aktif bir üyesiydi.

Genç yaşta, hayatının baharında kaybettiğimiz İsmail'in vefat haberi, Muğla'da ve özellikle Muğla Spor taraftarları arasında derin bir üzüntüye sebep oldu. Öyle ki, Muğla Spor kulübü sosyal medya hesaplarından bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda, 'Suskunlar Taraftar Grubu'ndan İsmail Dirhemoğlu'nun vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum taraftarımız İsmail Dirhemoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.' ifadelerine yer verildi.

Dirhemoğlu'nun vefatı, futbolun sadece sahada değil, tribünlerde de ne kadar büyük bir aile olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Genç taraftarın ani ve beklenmedik vefatı, Muğla'da ve Türkiye futbol camiasında büyük bir yankı uyandırdı.

Bakmadan Geçme