Milas’ta Gizemli Cisim Görüntülendi: Mahalleli UFO mu Dedi?

MILAS – Aydınlıkevler Mahallesi sakinleri dün akşam sıradan bir günlerini yaşarken, tanımlanamayan bir cismin gökyüzünde belirmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Birçok mahalle sakini bu olaya tanık oldu.

MILAS – İsmetpaşa Mahallesi sakinleri dün akşam sıradan bir günlerini yaşarken, tanımlanamayan bir cismin gökyüzünde belirmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Birçok mahalle sakini bu olaya tanık oldu.

Balkonunda vakit geçiren bir aile, ilk başta gökyüzünde yaklaşan bir cisim fark etti. Cismin bir uçak ya da helikopter olabileceğini düşündüler. Ancak cisim alçaldıkça onun normal bir hava aracı olmadığını anlamaları uzun sürmedi. Tanıklar, cismi ilk olarak belirgin bir şekli olmayan bir yapıda gördüklerini, daha sonra yuvarlak bir hale büründüğünü ve tüm ışıklarını kapatarak havada asılı kaldığını belirtti.

Olayın üzerinden çok zaman geçmeden cismin harekete geçtiğini ve dik bir şekilde yükseleceğini ifade eden aile, bu durum karşısında oldukça şaşkın olduklarını dile getirdi. Görgü tanıkları, 'Önce bir uçak ya da helikopter sandık. Ancak bu normal bir şey değildi. Cismin şekil değiştirmesi ve ışıklarını kapatarak havada asılı kalması bizi çok şaşırttı.' dedi.

Mahalle sakinleri arasında UFO olduğuna dair söylentiler hızla yayılırken, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Uzmanlar, tanımlanamayan bu cismin ne olduğuna dair henüz net bir bilgiye sahip değil.

Bakmadan Geçme