Milas’ta Hafriyat Krizi: Cumhuriyet Mahallesi Ayağa Kalktı!

Milas’ın Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, gece geç saatlerde başlatılan doğalgaz hafriyat çalışmalarından ötürü büyük rahatsızlık yaşadı. Mahallede yaşanan yoğun gürültü ve havaya karışan toz, mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı.

Milas'ın Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, gece geç saatlerde başlatılan doğalgaz hafriyat çalışmalarından ötürü büyük rahatsızlık yaşadı. Mahallede yaşanan yoğun gürültü ve havaya karışan toz, mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı.

Edinilen bilgilere göre; gece saatlerinde başlatılan hafriyat çalışmaları mahallede yaşayan birçok vatandaşı rahatsız etti. Bazı mahalle sakinleri, bu çalışmaların gece yapılmasının uygun olmadığını belirterek, firmaya ve yetkililere tepki gösterdi. Tansiyonun yükseldiği anlarda ise mahalle sakinleri çalışmalara müdahale etmek istedi.

Durumun kontrolden çıkabileceği endişesiyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, mahalle sakinlerini sakinleştirme çabasında bulundu. Polislerin araya girmesiyle olası bir karşılaşma engellenmiş oldu. Ayrıca, çalışma yapan firma yetkilileri de polis ekipleri tarafından uyarıldı.

Mahalle sakinleri, bu tür çalışmaların daha uygun saatlerde ve daha planlı bir şekilde yapılmasını talep ediyor. Gece geç saatlerde başlatılan bu tür çalışmaların hem yaşam kalitelerini düşürdüğünü hem de sağlık için risk oluşturduğunu ifade ediyorlar.

Bakmadan Geçme