Milas’ta ilginç kaza: Kaza yapan araç ortada yok

Muğla’nın Milas ilçesindeki Üçyol akıllı kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, daire içerisinde dönüş yaparken karayoldan aniden çıkan bir motosiklete çarptı. Kaza sonrasında hafif yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerinden motosikleti ile birlikte gözden kayboldu.

Muğla'nın Milas ilçesindeki Üçyol akıllı kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, daire içerisinde dönüş yaparken karayoldan aniden çıkan bir motosiklete çarptı. Kaza sonrasında hafif yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerinden motosikleti ile birlikte gözden kayboldu.

Kaza ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen trafik ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan ilk tespitlere göre motosiklet sürücüsünün hafif yaralandığı öğrenilirken, ekipler kayıplara karışan sürücüyü tespit etmeye çalışıyor.

Olaya karışan otomobil, yapılan incelemelerin ardından kaza yerinden çekildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü motosiklet ve sürücüsünün en kısa sürede tespit edilip, gerekli işlemlerin başlatılacağını bildirdi.

Bakmadan Geçme