Milas’ta Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

MUĞLA – Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelesinde bu hafta büyük bir başarıya imza attı. 11 – 17 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Bodrum, Milas, Fethiye ve Seydikemer ilçelerini kapsayan geniş çaplı operasyonlar düzenlendi. Özellikle Milas’taki operasyonlarla bölgede uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe vuruldu.

MUĞLA – Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelesinde bu hafta büyük bir başarıya imza attı. 11 – 17 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Bodrum, Milas, Fethiye ve Seydikemer ilçelerini kapsayan geniş çaplı operasyonlar düzenlendi. Özellikle Milas'taki operasyonlarla bölgede uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe vuruldu.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen baskınlarda, toplamda 428 gram kubar esrar, 5 gram reçine esrar, 2 gram metamfetamin, 4 kök kenevir bitkisi, 1 adet extacy tablet ve 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Düzenlenen operasyonlarda 19 şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Jandarma ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini belirttiler.

Bakmadan Geçme