Milas’ta Kadın Üreticilere Kıl Keçisi Desteklemesi: Başvurular 15 Eylül’e Kadar Uzatıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin popüler Kıl Keçisi Projesi, Milas ilçesinde devam ediyor. Proje kapsamında, Milas’taki kadın üreticilere 2 dişi 1 erkek kıl keçisi desteği sağlanacak. Milas’ın kırsal mahallelerinde yaşayan kadın üreticiler, bu fırsattan yararlanmak için başvurularını yapmaya başladılar. Proje için son başvuru tarihi 15 Eylül olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin popüler Kıl Keçisi Projesi, Milas ilçesinde devam ediyor. Proje kapsamında, Milas'taki kadın üreticilere 2 dişi 1 erkek kıl keçisi desteği sağlanacak. Milas'ın kırsal mahallelerinde yaşayan kadın üreticiler, bu fırsattan yararlanmak için başvurularını yapmaya başladılar. Proje için son başvuru tarihi 15 Eylül olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılıkta üretim yapan köylülerin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Kıl Keçisi projesi ile ilçede kadın üreticilere yönelik destek sunulmaktadır. Bugüne kadar Muğla genelinde 10 ilçede toplamda 318 kadın üreticiye 954 kıl keçisi dağıtıldı. Milas ilçesinde bu projeden yararlanmak isteyen kadın üreticilerin başvuruları devam ediyor.

Milaslı kadın üreticilerin bu projeden yararlanarak hem kendi geçimlerini sağlama hem de bölgenin hayvancılığını canlandırma fırsatı bulduklarını belirtmek gerekir.

Bakmadan Geçme