Milas'ta Kamyonet ve Otomobil Çarpıştı: Trafik Işıkları ve Tabelalar Zarar Gördü

Muğla’nın Milas ilçesi 19 Mayıs Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık adeta savaş alanına döndü. Kaza, kamyonetin önünde seyir halinde bulunan otomobile çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet, yol kenarındaki trafik ışıkları ve tabelaları devirdi.

Muğla'nın Milas ilçesi 19 Mayıs Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık adeta savaş alanına döndü. Kaza, kamyonetin önünde seyir halinde bulunan otomobile çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet, yol kenarındaki trafik ışıkları ve tabelaları devirdi.

Kazanın ardından yol, etrafa saçılan parçalar nedeniyle bir süre trafiğe kapandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsünü yaralı olarak Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Trafik ekipleri ise kaza mahalline gelerek trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirdi.

Karayolları ekiplerinin kırık parçaları ve yol üzerindeki enkazı temizlemesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza yapan araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki Linke tıklayınız…

https://www.instagram.com/reel/C7zZlYoN91B/?igsh=a2tlc2NoaDA1cTY1

Bakmadan Geçme