Milas’ta Kaybolan Alzheimer Hastası Hasan Hüseyin Nergiz, Tarlada Ölü Bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde, 18 Temmuz’da evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen ve Alzheimer hastası olan 91 yaşındaki Hasan Hüseyin Nergiz’in cansız bedeni, Milas’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde bir tarlada bulundu.

Muğla'nın Milas ilçesinde, 18 Temmuz'da evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen ve Alzheimer hastası olan 91 yaşındaki Hasan Hüseyin Nergiz'in cansız bedeni, Milas'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde bir tarlada bulundu.

Bir vatandaşın dikkat çektiği tarla alanında yapılan incelemede, Nergiz'e ait olduğu belirlenen bir erkek cesedi bulundu. Vatandaşın hemen polis ve sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından, olay yerine intikal eden güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, Nergiz'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Hasan Hüseyin Nergiz'in ailesi, Alzheimer hastalığı nedeniyle zaman zaman evinden ayrıldığını, ancak dönmemesi üzerine 18 Temmuz'da kayıp ihbarında bulunmuştu. İhbarın ardından Milas Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan arama çalışmaları, maalesef acı haberle sonuçlandı.

Nergiz'in cansız bedeni, olay yeri inceleme ekibinin ilk bulgularının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılması amacıyla morga kaldırıldı.

Bakmadan Geçme