Milas’ta Kaybolan Müzeyyen Uğurlu Sağ Salim Bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde 8 gün önce kaybolan 53 yaşındaki Müzeyyen Uğurlu, Sekköy ile Çakıralan mahalleleri arasında bir zeytinlik tarlada bulundu. Yaşlı kadının bulunmasına vesile olan o anı paylaşan mahalle sakinleri, Uğurlu’nun sek Köy ile Çakıralan arasında kalan kendilerine ait zeytinlikte olduğunu fark etti.

Muğla'nın Milas ilçesinde 8 gün önce kaybolan 53 yaşındaki Müzeyyen Uğurlu, Sekköy ile Çakıralan mahalleleri arasında bir zeytinlik tarlada bulundu. Yaşlı kadının bulunmasına vesile olan o anı paylaşan mahalle sakinleri, Uğurlu'nun sek Köy ile Çakıralan arasında kalan kendilerine ait zeytinlikte olduğunu fark etti.

Bu önemli bulguyu hemen ailesine ve 112 acil ekiplere ileten duyarlı bir vatandaş, Müzeyyen Hanım'ın bulunmasında kritik bir rol oynadı. Mahalle sakinleri ve ailesi, kaybolan Uğurlu'nun bulunmasının ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Şu an için Müzeyyen Uğurlu'nun genel sağlık durumunun iyi olduğu, ancak tedbir amaçlı detaylı bir sağlık muayenesi için hastaneye götürüldüğü bilgisi paylaşıldı. Olayın ardından aile ve yakınları, Müzeyyen Hanım'ı bulan ve yetkililere haber veren duyarlı vatandaşa minnettar olduklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme