Milas’ta ki Feci Kazada Ağır Yaralanan Yasemin Mandal 8 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

26 Haziran 2024 tarihinde Muğla’nın Milas ilçesinde, Milas-Bodrum karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralanmıştı.

26 Haziran 2024 tarihinde Muğla'nın Milas ilçesinde, Milas-Bodrum karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralanmıştı.

Kaza, 48 AGN 356 plakalı motosikletin seyir halindeyken arkasından bir aracın çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklette bulunan iki kişiden motosiklet sürücüsü 24 yaşındaki Mehmet Fahri Aslan'ın üzerinden iki aracın daha geçmesiyle birlikte, üçüncü bir araç tarafından altına alınarak sürüklendi. Mehmet Fahri Aslan olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Motosiklette yolcu olarak bulunan Yasemin Mandal ise ağır yaralanarak Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yasemin Mandal, kazadan 8 gün sonra hayatını kaybetti.

Milas Karya Haber ailesi olarak, Yasemin Mandal'ın elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yasemin Mandal'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yasemin'in organlarını bağışlayarak birçok insana umut olması, onun ne kadar özel ve değerli bir insan olduğunu bir kez daha göstermiştir. Mandal ailesinin acısını paylaşıyor, bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Yasemin Mandal'ın vefatıyla birlikte kaza, iki kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanmış oldu.

haberin videosunu aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz

https://www.instagram.com/reel/C8sZ5r6tnZZ/?igsh=MWw5bGo5a2Y3aHV0dA==

Bakmadan Geçme