Milas’ta kilometrelerce tatilci kuyruğu

Ramazan Bayramı tatili için Türkiye'nin değişik illerinden Muğla’ya araçları ile gelen vatandaşların dönüş yolculuğu sonrası karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

Ramazan Bayramı tatili için Türkiye'nin değişik illerinden Muğla'ya araçları ile gelen vatandaşların dönüş yolculuğu sonrası karayolunda uzun kuyruklar oluştu.
Ramazan Bayramı tatili için Bodrum Milas'a gelen vatandaşların dönüş yolculuğu başladı. Tatilcilerin Denizli-Ankara ve İzmir-İstanbul dönüşleri için tek geçiş noktası Milas ilçesinde araçlar yaklaşık 5 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.
Boğayokuşu rampası çıkışı sonrası Milas ilçesi çevre yolunda başlayan kuyruk, Milas rampası inişinde uzun araç kuyruğu oluştu. Milas Bodrum yol ayrımındaki akıllı kavşakta oluşan uzun araç kuyruğu Trafik ekipleri tarafından akışı sağlandı.
Üçyol, Bodrum yol ayrımı akıllı kavşak, otogar kavşağı, Menteş kavşakta oluşan araç kuyrukları trafik ekiplerinin yönlendirmesi ve ışıklara bağlı kalmadan ekiplerin manuel trafik akışını sağlamasına rağmen devam etti.

Bakmadan Geçme