Milas’ta Kızılay Aracı Takla Attı: Sürücü Yaralandı, Çarpan Araç Kaçtı

Muğla’nın Milas ilçesi, Yatağan Bulvarı’nda seyir halinde olan A.C.(26) sevk ve idaresindeki 06 DKY 647 plakalı Kızılay aracı, Milas’tan Yatağan yönüne doğru ilerlerken arkadan gelen yeşil renkli bir aracın çarpması sonucu takla attı. Meydana gelen bu talihsiz kazada, Kızılay aracının şoförü yaralanırken, çarpışmanın şiddetiyle araç adeta hurdaya döndü.

Muğla'nın Milas ilçesi, Yatağan Bulvarı'nda seyir halinde olan A.C.(26) sevk ve idaresindeki 06 DKY 647 plakalı Kızılay aracı, Milas'tan Yatağan yönüne doğru ilerlerken arkadan gelen yeşil renkli bir aracın çarpması sonucu takla attı. Meydana gelen bu talihsiz kazada, Kızılay aracının şoförü yaralanırken, çarpışmanın şiddetiyle araç adeta hurdaya döndü.

Olaya tanık olan vatandaşların hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine kısa sürede kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı şoförü ilk müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı şoförün durumunun stabil olduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaza sonrası, Kızılay aracına çarpıp olay yerinden kaçan sürücü ve aracı ise henüz tespit edilemedi. Emniyet güçleri, kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatarak, kaçan aracın yakalanması için çalışma başlattılar.

Bakmadan Geçme