Milas’ta Korkutan Yangın: İş Yeri Alevlere Teslim Oldu

Muğla’nın Milas ilçesi, Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi’ndeki 23 Nisan Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinde, henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yetkililer, yangının çıkış sebebinin sigara izmariti olabileceği üzerinde duruyor.

Muğla'nın Milas ilçesi, Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi'ndeki 23 Nisan Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinde, henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yetkililer, yangının çıkış sebebinin sigara izmariti olabileceği üzerinde duruyor.

Yangın, kısa sürede iş yerini tamamen sararak iş yerinin kül olmasına yol açtı. Yangın, Milas ilçe merkezinin birçok yerinden görülebilecek büyüklükteydi. Yangının çıktığı apartmana sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadan söndürüldü. Ancak, iş yerinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Yangın sırasında, 23 Nisan Bulvarı üzerindeki trafik, polis ekipleri tarafından iş yeri tamamen söndürülene kadar araç trafiğine kapatıldı. Daha sonra kontrollü olarak araç geçişlerine izin verildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki Linke tıklayınız…

https://www.instagram.com/reel/C9NXP__NAh1/?igsh=Y3U2d3hlYmQ3N3Jj

Bakmadan Geçme