Milas’ta Motosikletin Çarptığı Çocuk Yaralandı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk, kimliği belirsiz bir motosiklet sürücüsünün çarpması sonucu yaralandı.

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk, kimliği belirsiz bir motosiklet sürücüsünün çarpması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Aydınlıkevler Mahallesinde gerçekleşti. Henüz kimliği tespit edilemeyen motosiklet sürücüsü, yolun karşısına geçmekte olan çocuğa çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, çarpmadan hafif yaralanan çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Milas Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kazadan sonra kaçan motosiklet sürücüsünün kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

https://www.instagram.com/reel/C2NYsPKNP1g/?igsh=MXJud25yNXd4cm8wbg==

Bakmadan Geçme