Milas’ta Otomobil Alev Topuna Döndü: İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi Faciayı Önledi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi’nde, Park Sokak’ta seyir halinde olan bir otomobilde bilinmeyen bir nedenle motor kısmında yangın çıktı. Olay, otomobil sürücüsünün aracın motor kısmından dumanlar yükseldiğini fark etmesiyle ortaya çıktı. Durumu hemen fark eden şoför, otomobilden inerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi'nde, Park Sokak'ta seyir halinde olan bir otomobilde bilinmeyen bir nedenle motor kısmında yangın çıktı. Olay, otomobil sürücüsünün aracın motor kısmından dumanlar yükseldiğini fark etmesiyle ortaya çıktı. Durumu hemen fark eden şoför, otomobilden inerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir müdahalede bulundu. Ekiplerin etkin çalışması sayesinde yangın, daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesinin ardından, otomobil kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarını tamamladıktan sonra araç olay yerinden kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Bakmadan Geçme